Ομορφιά Άσκηση

 Ο άνθρωπος από την φύση του χρειάζεται την κίνηση και την φυσική άσκηση  για να ζήσει και να διατηρηθεί υγιείς.  Στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε έχουμε αποκοπεί από τη φύση μας, οι περισσότεροι από μας ακολουθούμε έναν τρόπο ζωής που δεν ευνοεί την κίνηση και έχουμε περιορίσει τις  φυσικές δραστηριότητες από την καθημερινότητά μας. Η δουλεία μας μπορεί να μας αναγκάζει να βρισκόμαστε καθιστοί μπροστά σε ένα γραφείο πολλές ώρες ,  ή για να προλάβουμε τις καθημερινές υποχρεώσεις μας χρησιμοποιούμε παντού το αυτοκίνητο και αυτό δεν μας επιτρέπει να περπατάμε.  

Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι η σωματική άσκηση είναι ωφέλιμη , είτε αμελούμε είτε ξεχνάμε είτε από έλλειψη χρόνου, γυρίζοντας σπίτι  νιώθουμε κουρασμένοι χωρίς  καθόλου  ενέργεια και  το μόνο που θέλουμε είναι να κάτσουμε στο καναπέ και να μην κουνηθούμε από κει.
Τα οφέλη της άσκησης είναι άπειρα. Η τακτική άσκηση μας γεμίζει ενέργεια, σωματική και ψυχολογική ευεξία, βοηθάει στον έλεγχο του βάρους μας  συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία και υγεία όλων των μηχανισμών στο σώμα μας, μας προσφέρει  ένα καλλίγραμμο σώμα μας κρατάει σε φόρμα αυξάνοντας τη δύναμη και την αντοχή,  μας γεμίζει ενέργεια και καθυστερεί την διαδικασία της γήρανσης . Το να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας δεν σημαίνει απαραίτητα να χτυπιόμαστε  στο γυμναστήριο αλλά να υιοθετήσουμε τρόπους ώστε να αποκτήσουμε την συνήθεια να κινούμαστε περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Γυμναστική με υπογραφή Χόλιγουντ

Οι σταρ του Χόλιγουντ δε γεννήθηκαν όλες με «ατσάλινους» κοιλιακούς. Απλώς ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των προσωπικών τους «βασανιστών». Δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερη διαφήμιση της δουλειάς των γυμναστών από τη βελτίωση της εικόνας των διάσημων γυναικών της σόουμπιζ. Συγκεντρώσαμε συμβουλές και σας παρουσιάζουμε τα μυστικά της σωστής άσκησης...περισσότερα

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΣΚΗΣΗ