Πώς να απλώσετε μάσκαρα δημιουργώντας εντυπωσιακές γυριστές βλεφαρίδες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Θα χρειαστείτε: Ένα ειδικό ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων. Μια μαύρη μάσκαρα για όγκο και μήκος. Μια μαύρη μάσκαρα κατά προτίμηση αδιάβροχη με πολύ λεπτό βουρτσάκι για τις κάτω βλεφαρίδες. Ένα μαύρο eye liner . Ένα μικρό πλαστικό χτενάκι.

Ξεκινήστε σχεδιάζοντας το περίγραμμα του ματιού με το μαύρο eye liner στη βάση των επάνω βλεφαρίδων. Η γραμμή αυτή θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο πυκνές.

Πάρτε το ειδικό ψαλίδι ανοίξτε καλά τις άκρες του, τοποθετήστε το όσο πιο κοντά γίνεται στη βάση των βλεφαρίδων και πιέστε τις για μερικά δευτερόλεπτα για να γυρίσουν οι βλεφαρίδες. Ανοίξτε καλά το ψαλίδι, ανεβάστε το πιο πάνω και πιέστε για 2-3 δευτερόλεπτα ώστε να γυρίσουν και οι άκρες των βλεφαρίδων σας και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη καμπύλη.

Απλώστε δύο τρεις στρώσεις μάσκαρα ξεκινώντας από το κέντρο, τοποθετώντας το βουρτσάκι στην βάση των επάνω βλεφαρίδων ανοίγοντας το μάτι και κινήστε δεξιά αριστερά το βουρτσάκι κλείνοντας αργά το βλέφαρο για να απλωθεί ομοιόμορφα η μάσκαρα μέχρι τις άκρες. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία απλώνοντας μάσκαρα και στην εξωτερική και εσωτερική γωνία των βλεφαρίδων.

Χτενίστε τις βλεφαρίδες με το χτενάκι για να τις ξεχωρίσετε γιατί συνήθως με τη μάσκαρα κολλάνε μεταξύ τους.

Πάρτε την μάσκαρα με το λεπτό βουρτσάκι και ακολουθήστε την διαδικασία στις κάτω βλεφαρίδες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατί όταν ακουμπούν κάτω από τα μάτια και έρχονται σε επαφή με το κονσίλερ είναι εύκολο να λιώσει η μάσκαρα και να μουτζουρωθείτε.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ