Βραδινό Μακιγιάζ

Προτάσεις  μακιγιάζ για να λάμπετε στο ρεβεγιόν εμπνευσμένο από τα μεγάλα ντεφιλέ διάσημων σχεδιαστών για το χειμώνα του 2010.

Χρησιμοποιήστε τις τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα του 2010 με υπέροχο τρόπο για να κάνετε  το πρόσωπό σας να δείχνει πιο όμορφο και πιο λαμπερό από ποτέ  και την  εμφάνισή σας  το βράδυ της πρωτοχρονιάς  πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Για να σας βρει ο καινούριος χρόνος ανανεωμένη  με τον καλύτερο εαυτό σας .

Παίξτε με το μπλε και το έντονο μοβ . Μυστήριο λάμψη και ονειρεμένο βλέμμα.
Απλώστε μια έντονη μωβ ματ σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο κυκλικά μέχρι το κόκαλο. Βάλτε αι λάινερ  στο πάνω βλέφαρο σταματώντας την γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στο κάτω βλέφαρο τραβήξτε μια γραμμή με μαύρο μολύβι σύριζα με τις κάτω βλεφαρίδες μέχρι να βγει η γραμμή έξω από το περίγραμμα του ματιού με τάση προς τα πάνω και σβήστε την ελαφρά με το δάχτυλό σας. Με μια μοβ σκιά με glitter, απλώστε με ένα πινελάκι στην εσωτερική γωνία του ματιού,  σε όλο το κάτω βλέφαρο και στο πάνω σύριζα με τις βλεφαρίδες. Βάλτε μπλε μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Απλώστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά κάτω από το τόξο  του φρυδιού και βάλτε 2-3 στρώσεις μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Τονίστε το σχήμα του φρυδιού με ένα μολύβι. Στα μάγουλα  ένα ρουζ σε ροζ αποχρώσεις και επιλέξτε ένα ροζ  λιπ γκλος για λάμψη σ τα χείλη . Μια διάφανη πούδρα  θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα, και με ένα μεγάλο καθαρό πινέλο περάστε το πρόσωπο για να το καθαρίσετε από τυχόν υπολείμματα σκιάς.

Επενδύστε στο κόκκινο. Αισθησιακά χείλη και μάτια που θυμίζουν σταρ της δεκαετίας του 60
Αι λάινερ και κόκκινο κραγιόν είναι τα βασικά υλικά για το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Στα μάτια απλώστε μια ανοιχτόχρωμη ροζ σκιά στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο. Τραβήξτε μια γραμμή με μαύρο αι λαινερ σχεδιάζοντας το περίγραμμα του άνω βλεφάρου βγάζοντάς την προς τα έξω. Βάλτε μαύρη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Στα χείλη ταμπονάρετε λίγη πούδρα και με ένα κόκκινο μολύβι σχεδιάστε το περίγραμμα τους. Γεμίστε τα με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Διαλέξτε ένα ρουζ με κρεμώδη υφή σε φυσική απόχρωση για να δώσετε λάμψη στα μάγουλα.  

Ασημί μεταλλική σκιά για extreme εμφάνιση. Η πιο hot τάση της μόδας.
Απλώστε ασημί μεταλλική σκιά στο πάνω και το κάτω βλέφαρο ενώνοντας το χρώμα σε γωνία προς τα έξω. Βάλτε άσπρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα πριν απλώσετε τη σκιά τονίστε το περίγραμμα των βλεφάρων με μαύρο μολύβι και σβήστε το απαλά. Μαύρη μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες και ένα απαλό ρουζ στα ζυγωματικά. Ένα λαμπερό ροζ κραγιόν και ένα διάφανο λιπ γκλος  θα αναδείξει τα χείλη και θα γλυκάνει το αποτέλεσμα.

ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ