Άνδρας ομορφιά

Στατιστικά οι γυναίκες είναι αυτές που σιγά σιγά «γκρεμίζουν» τους ανδρικούς ... προμαχώνες, όμως στο χώρο της ομορφιάς, συμβαίνει το αντίθετο.
Μπορεί οι γυναίκες να χαρακτηρίζονται «ωραίο φύλο», να κρατούν ακόμα τα σκήπτρα των “beauty queens” και ασχολούνται πιο συστηματικά με την εικόνα τους, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που οι άνδρες ελάχιστη σχέση είχαν με τη μόδα, το στυλ και την αγορά της ομορφιάς.

Ο σύγχρονος άνδρας φροντίζει την εμφάνισή του, περιποιείται το πρόσωπο και το σώμα του, ασχολείται με τα μαλλιά του, γυμνάζεται και προσέχει τις ενδυματολογικές του επιλογές σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις παλαιότερες γενιές. Ακόμα και θέματα – taboo για τους άνδρες, όπως οι επεμβάσεις κοσμητικής ιατρικής, σήμερα είναι εντελώς «απενοχοποιημένα». Άλλωστε τα πρότυπα έχουν αλλάξει. Η φροντισμένη εμφάνιση έχει γίνει εξίσου ανδρική υπόθεση, όπως αποδεικνύεται από τις σειρές προϊόντων «ειδικά», «αποκλειστικά» και μόνο για τον άνδρα. Κι επειδή στο παιχνίδι της γοητειας, αλλά και της επαγγελματικής καταξίωσης, η εμφάνιση κρατά σήμερα έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στην ενότητα αυτή σας κρατάμε ... σε εγρήγορση, με ιδέες, προτάσεις, συμβουλές και μυστικά της ανδρικής ομορφιάς. 

ΑΝΔΡΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ